Too many automatic redirections were attempted

I installed this WSP in our development environment and it worked exactly as expected. When I installed the same WSP in our QA environment and deployed it to the sites on that farm, I can see the W...

Id #30060 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 2:26 AM by jaeemare | Created: Jan 27, 2011 at 12:30 PM by jaeemare

When I add Twitter RSS it throws an error

Hi,   When I add Twitter RSS Feed URL it throws the below error, but the same works for other RSS feeds from cnn and msnbc. Can you please check and let me know. I have set the proxy details of pro...

Id #27472 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 2:26 AM by shabbirshaik | Created: Jun 10, 2010 at 7:27 PM by shabbirshaik

403 Forbidden Error

I have successfully installed the web part and can select it from the web part dialog. When I add a feed though I get the following error and the page is shut down. I am using this feed URL (and ...

Id #26108 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 2:26 AM by jaeemare | Created: Feb 2, 2010 at 12:44 PM by jaeemare

My Site functionality

Hi,   I am looking to get the web part working on a My Site page but it keeps erroring out and then blocking access back to the site. Can the web part work on a My site? I have deployed the solutio...

Id #25844 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 2:26 AM by jwhitw2 | Created: Jan 5, 2010 at 9:32 AM by jwhitw2

'=' is an uxpected token

Hi, I get the attached error message on some RSS feed. Most RSS feeds works fine though. I am grateful for any feedback on this.

Id #25327 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 2:26 AM by audunms | Created: Nov 13, 2009 at 2:05 PM by audunms

Feed symbol cannot be changed

Hi there,   we just installed your FeedReader webpart in our SharePoint Services. We have two instances on out page displaying two different feeds. There is one problem we encountered: The path to ...

Id #25098 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 2:26 AM by timheuer | Created: Oct 26, 2009 at 9:47 AM by sebastian_wr

Page broken when a RSS site is down

When a RSS site is down, the page where is the Reader is not accessible. Do you plan to fix it?

Id #24931 | Release: None | Updated: Apr 6, 2015 at 6:12 PM by ScottS912 | Created: Oct 15, 2009 at 3:08 PM by Mylene

Having same page as Feed url.

Added same page URL as feed url and the site came dead slow, and some time even it stoped my application pool.   One of our user done this configuration!.   Also what will happen if: 1) page 1 webp...

Id #21355 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 2:26 AM by msattler | Created: Feb 24, 2009 at 9:41 AM by creativemanix

External RSS site goes down causing Webpart to shut down page

I just had an external site providing a feed go down and this caused the page in which I had the feed displayed to showed the web part problem page. Anyone else have this problem?

Id #21059 | Release: None | Updated: Apr 6, 2015 at 6:15 PM by ScottS912 | Created: Feb 9, 2009 at 4:05 PM by grfehr

Does the web part support ATOM?

I took a quick look at the source code and I do see what looks to be support for ATOM. However the two feeds I've tried both display errors.   http://www.atomenabled.org/atom.xml http://www.poverty...

Id #20659 | Release: 3.1.0.1 | Updated: Feb 14, 2013 at 2:26 AM by fabrice69 | Created: Jan 19, 2009 at 2:04 AM by timheuer